TESZTEK, LEÍRÁSOK NYITÓOLDAL HÍREK, AJÁNLÓK MAGYAR MOTOROSOK, ROBOGÓSOK MOPED91 CSAJOK
 

Robogók
Robogó alkatrész és tuning
Simson
Kerékpármagazin
Hasznos lehet


 
E-mail cím: 
Jelszó: 
Regisztráció >
Elfelejtett jelszó >


Nem tudod, milyen motorolajat vegyél?
Használd a Putoline olajválasztó programját a lenti linkre kattintva!

Hírek, Ajánlók

Eldőlt, hogy ki a Robogó Roadshow legjobb motorosa!

De kié lett a legszebb motor…?                                                                                           

 

Átrobogtuk az országot

Idén harmadik éve indítottuk el a Robogó Roadshow-t. Fordulópont volt ez a szezon a rendezvénysorozat életében. Több helyszínen rendeztük meg, nagyobb közönséget sikerült bevonzanunk, elvihettük a kiszemelt városokba a motoros (főként robogós) életérzést.

 

Robogó Roadshow 2014 – Már csak 2 állomás van hátra

Idén már harmadik éve rajtoltunk el a Robogó Roadshow-val, lassan pedig hagyományt is teremtünk vele. Eddig összesen 7 helyszínre látogattunk el. Nagy munka volt, hamarosan jön a jól megérdemelt pihenés, de addig is még 2 alkalom hátravan. Mivel ez még a jövő zenéje, lássuk, mi történt júniustól augusztusig!

 

5. Borsodi Simsonos Találkozó

2014. augusztus 2-3-án került megrendezésre Bükkábrányban az 5. Borsodi Simsonos Találkozó. A rendezvény hírét mi sem mutatja jobban, minthogy az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeztek motorosok. A teljesség igénye nélkül: Hódmezővásárhely, Orosháza, Gyula, Kunágota, Cegléd, Nagykőrös, sőt még Kassa mellől is voltak vendégeink.

 

Szereted a Simsont? Bizonyítsd be!

A minap beszélgettem egy ismerősömmel a magyarországi Simson-kultuszról. Ő váltig állította, hogy Simsonja csak annak van, aki nem teheti meg (korából kifolyólag, esetleg anyagi megfontolás miatt), hogy nagymotorja legyen. Ezt a dolgot megvitattuk a Robogómagazin csapattal, és állítjuk: ez nem így van!

 

A lényeg, hogy guruljon?

Ugye Te nem így gondolod? Ha nem csak a motorod teljesítményével törődsz, és fontosnak tartod a külsőt is, akkor olvass tovább!

 

Radikális Rubena!

Megérkeztek a Radical Ride kerékpárköpenyek!

 

Nem mindegy, hogy mivel kened a motorod!

Sajnos nem ritka jelenség, hogy hamisítják a motorolajakat. Egyre több helyen bevett szokás, hogy a márkás flakonba pancsolt anyagokat töltenek. Ha nem akarsz Te is egy ilyen csalás áldozatává válni, hallgass ránk!

 
  << Eleje   < Előző  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9     Következő >   Vége >>